Sandra hanger en ketting

Sandra hanger en ketting

64,00 incl. BTW

Ontdek de kracht van Energetix-sieraden die bescherming bieden tegen straling en P.H.P.D. (Pijntje hier,pijntje daar)al meer dan 15 jaar bewezen resultaten. Stijlvolle sieraden die jouw welzijn ondersteunen. Beschermd en stralend met Energetix!

Beschrijving

Bescherm jezelf en je dierbaren met de krachtige Energetix-sieraden die speciaal ontworpen zijn om bescherming te bieden tegen schadelijke straling van telefoons en zendmasten. Al meer dan 15 jaar zijn deze sieraden een bewezen succes in het verminderen van negatieve effecten van straling en het verlichten van ongemakken, zoals P.H.P.D. (pijntje hier, pijntje daar).

De Energetix-sieraden combineren niet alleen functionaliteit met stijl, maar ook duurzaamheid met elegantie. De sieraden blijven authentiek en behouden hun kwaliteit, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen (Swarovski stenen) en vakmanschap. Bovendien zijn de sieraden voorzien van unieke ontwerpen en details, waaronder symbolen die de energetische balans kunnen ondersteunen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele hanger of een opvallende armband, bij Energetix vind je een diverse collectie sieraden die niet alleen jouw outfit completeren, maar ook jouw welzijn versterken. Bescherm jezelf en straal met Energetix-sieraden!

Extra informatie

Gewicht 15 g
Ga naar de bovenkant